gentse feesten programma 2016

Gentse Feesten programma 2016 van DEER LORD!

DEER LORD! is het spel dat iedere bezoeker aan de Gentse Feesten op zak moet hebben. Ideaal om de Gentse Feesten mee in te zetten en dankzij het handig pocketformaat makkelijk mee te nemen en te spelen tijdens de Gentse Feesten! Maak plaats in je Gentse Feesten programma van 2016 voor wat DEER LORD!

Hoe werkt da spel hier ?

DEER LORD is een kaartspel voor feestjes dat je speelt met 4 tot 8 personen. Eén spelletje duurt ongeveer een half uurtje. Tijdens het spel daag je de anderen uit tot duels maar voer je ondertussen ook stiekem opdrachten uit op zo een manier dat anderen het zien maar wees niet te opzichtig want anderen kunnen je beschuldigen door DEER LORD! te roepen.wat staat er op het programma?

dueleer

Daag een vriend uit tot een duel. De groep bepaalt wie wint.

doe dingen

doe dingen stiekem zonder dat andere spelers het door hebben.

deer lord party card game arrow down

duels winnen of ongemerkt iets doen levert een beloning op

deer lord party card game divider eye

Waar koop ik DEER LORD!

je kan kiezen voor de full package, enkel het basisspel of voor de printbare PDF versie. Klik op de foto’s voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 characters available