deerlord_weddingcouple

opdrachten voor vrijgezellenfeest – DEER LORD!

DEER LORD! is een strategisch party kaartspel van Belgische makelij dat ideaal is voor je opdrachten voor vrijgezellenfeest(en).

Het spel bestaat uit twee soorten kaarten:

de soorten opdrachten voor vrijgezellenfeest

DUEL KAARTEN

Speel je uit in je eigen beurt, je daagt een andere speler uit tot een duel, de bruid of bruidegom beslist wie wint.

DOE IETS KAARTEN

Voer de instructies uit op zo een manier dat de groep ziet dat je iets ‘aan het doen bent’ maar niet zo duidelijk dat ze je beschuldigen van een opdracht uit te voeren.

DEER LORD! is een echte party game die een ongeëvenaarde ervaring voor vrijgezellenfeesten biedt. De opdrachten voor vrijgezellenfeesten zijn zeer gevarieerd en de duels zorgen dat het spel niet enkel plaatsvindt rond een tafel. De opdrachten zorgen ervoor dat alle omstaanders verbaasd zullen toekijken.

opdracht vrijgezellenfeest wie kan het meest rond zijn nek dragen de bruidegom beslist over de winnaar

Duels kunnen zeer creatief worden ingevuld. Deze vrijgezel voert zijn opdracht: ‘wie kan het meest rond zijn nek dragen in 30 seconden’ uit door een stoel te dragen rond zijn nek. Een terechte winnaar, oordeelde de bruidegom.

opdracht vrijgezellenfeest wie kan het beste knuffelen - de bruidegom beslist wie wint

DEER LORD bestaat uit een basisspel en heeft zes verschillende uitbreidingen. Afhankelijk van het soort mensen en de soort vrijgezellenfeest opdrachten die je wil uitvoeren, raden wij andere uitbreidingen aan:

emotional rollercoaster [ flirty + mean ] : voor vrijgezellenfeesten met echte goede vrienden. De kaarten vragen ofwel om heel gemeen te zijn tegen elkaar, ofwel om met je medespelers te flirten. Het spel wisselt daardoor snel tussen sensueel en gemeen, een ritje op de achtbaan van het emotionele spectrum.

for fame and for game [ broadway + gangster ] : voor vrijgezellenfeesten waarbij je danst, zingt, acteert en stoer doet. Voor groepen waarbij de spelers het niet erg vinden om in het midden van de belangstelling te staan.

socially awkard [ geek + asylum ] : de gepaste uitbreiding voor vrijgezellen die eerder sociaal onaangepast zijn.  De verzameling opdrachten in deze set zijn zonder twijfel het meest krankzinnig. Voor groepen die het niet erg vinden als het vrijgezellenfeest wat uit de hand dreigt te lopen.

DEER LORD! kan je bestellen op onze Engelstalige webshop voor €20 voor het basisexemplaar en €10 voor elke uitbreiding.

Indien je nog vragen hebt kan je steeds met ons contact opnemen