lotr party greyscale

One Party Game to rule them all

Ontdek waarom Deer Lord jouw steun verdient op Kickstarter

There’s some good in this world. And it’s worth fighting for.


lijn2

Deer Lord Final Version

 

Sam en Karen zijn verwikkeld in een Beatbox duel, Robin springt op tafel en roept zich uit tot mierenkoning. Alexandru lacht en steekt enkele Deer Lord kaarten in zijn mond. Plots merkt Sam dat zijn schoenveters samengebonden zijn en stuikt op zijn bakkes.

[su_highlight background=”#5c5c5c”]”DEER LORD WAT IS ER AAN HET GEBEUREN?!”[/su_highlight]

 

 

 

[su_highlight background=”#1db95c”]Deer Lord is een kaartspel en party game met bizarre opdrachten die je moet uitvoeren zonder dat je medespelers je betrappen… maar duidelijk genoeg dat ze je opmerken, anders telt het niet![/su_highlight]Als de anderen toch vermoeden dat je een kaartje uitvoert, hoeven ze maar ‘Deer Lord!’ te roepen om je te saboteren. Maar foute beschuldigingen hebben natuurlijk ook gevolgen. Zet je medespelers dus op het verkeerde been en doe zo gek mogelijk. Na een tijdje zal je merken dat ALLES plots verdacht lijkt, en dan pas kan het spel écht beginnen.

Party Spel

[su_highlight background=”#5c5c5c”]Ontdek hoe je Deer Lord! in huis kan halen![/su_highlight]

Daarnaast zijn er ook duels waarbij twee spelers tegen elkaar strijden. Dit is de ideale gelegenheid om stiekem ‘iets te doen’, zowel voor wie aan het strijden is als voor wie toekijkt. Zo blijf je betrokken bij het spel, ook al ben je niet aan de beurt.

[su_quote]Na een tijdje zal je merken dat ALLES plots verdacht lijkt, en dan pas kan het spel écht beginnen.[/su_quote]

We hebben Deer Lord intussen gespeeld met honderden mensen en aandachtig geluisterd naar wat die allemaal te zeggen hadden over ons party spel. 

Op basis van alle feedback hebben we het spel kunnen perfectioneren tot in de kleinste details. Het spelbord en de dobbelstenen hebben we geschrapt, de spelregels hebben we vereenvoudigd.

Het meest overtuigende argument is weliswaar nog steeds de unieke spelervaring die Deer Lord brengt. Dit eenvoudige kaartspel lokt mensen uit hun beschermde sociale cocon en vraagt hen om zaken te doen die ze anders nooit zouden overwegen. Het is geen overdrijving te stellen dat Deer Lord de mogelijkheid biedt om mensen beter en op een volledig andere manier te leren kennen. Als je het spel éénmaal gespeeld hebt zal je begrijpen waarom. Daarom bieden we ons spel online volledig gratis aan. We zijn er echt van overtuigd dat je meteen de smaak te pakken zal hebben.

 

Ontdek hoe je Deer Lord! in huis kan halen!